Consider IT done

Svaka kompanija, bez obzira kakav IT sistem ima i koliko je velik interni informatički odjel,  svakako treba IT usluge savjetovanja.

Naše IT usluge  mogu Vam uštedjeti mnogo vremena i novca. Iznesite nam svoje probleme, nedoumice i ciljeve, a mi ćemo za Vas istražiti mogućnosti i rješenja koja Vam se nude na tržištu.  Pošaljite upit i u vrlo kratkom roku naši stručnjaci će Vas kontaktirati i ponuditi savjet.

Sistem integracije

Moderno poslovanje  nezamislivo je bez pomoći informacijske tehnologije. Nažalost ukoliko IT sistem nije povezan i na pravi način usklađen s Vašim poslovanjem rezultati mogu biti poražavajući. Prema zahtjevima i potrebama Vaše kompanije predlažemo kompletno IT rješenje kako da Vaša kompanija funkcionira kao zaokružena i povezana cjelina.

Nadzor IT opreme i podrška

Brinemo se o informatičkim sistemima kako bismo izbjegli prekide u radu ili štete koje nastaju u slučaju kvara IT sistema. Osiguravamo rane detekcije problema, pravovremenu preventivnu akciju te po potrebi osiguravamo zamjensku opremu. Periodički obavještavamo korisnike o stanju IT sistema.

Skeniranje IT sistema

Ova usluga radi se zbog kvalitetne evaluacije trenutnog stanja Vašeg IT okruženja, uočavanja problema te prijedloga unapređenja stanja. Temeljem prikupljenih podataka radi se strateški plan razvoja ili konsolidacije IT okruženja.

Servis i konsultacije

Kada govorimo o usluzi servisa možemo Vam ponuditi sve usluge koje mogu biti vezane uz vaše računare i laptope iz domena hardware i software-a. Nudimo kompletan servis računara uz instalaciju i nadogradnju operativnih sistema kao i instalacije raznih programa i antivirusnih rješenja.

Prodaja računara i IT opreme

Intenzivnom saradnjom s našim partnerima i najboljim dobavljačima na tržištu, u mogućnosti smo Vam ponuditi najnoviju tehnologiju na tržištu – izuzetno kvalitetne all-in-one računare kao i desktop računare, laptope te svu prateću periferiju i opremu, kako za fizička, tako i za pravna lica.

Prodaja kancelarijskog i potrošnog materijala

Prodaja cjelokupnog asortimana kancelarijskog i potrošnog materijala  te prodaja kompaktnih štampača, skenera kao i  tonera i kertridža za sve vrste štampača.