Firma “Net Office Technology” se bavi pružanjem IT usluga, servisiranjem računara i računarske opreme, projektovanjem i održavanjem informacijskih i komunikacijskih rješenja. Fleksibilnost, brzina, efikasnost i kvalitet su osnovne norme našeg poslovanja. Tim stručnih i obučenih ljudi stoji Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Net Office Technology je osnovana u 2018. godini sa namjerom da klijentima pruži maksimum u postavljanju i održavanju njihovih IT sistema. Naše djelatnosti vezane su uz pružanje kompletnih IT usluga fizičkim i pravnim licima.

Naša misija je da na temelju znanja i iskustva ponudimo klijentima vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga po povoljnim cijenama.

Naš tim sastavljen je od mladih ljudi, vrhunskih stručnjaka u području informatike i informacijske tehnologije te je svaki naš stručnjak specijaliziran  za određeno područje.

Za nas su interes klijenta i njegovo zadovoljstvo najvažniji te predstavljaju naš uspjeh, zato svakom klijentu pristupamo iskreno, pošteno i profesionalno.

U mogućnosti smo u potpunosti zadovoljiti sve Vaše potrebe u našem spektru usluga, a svojim pristupom poslovanju cilj nam je zadobiti Vaše povjerenje koje ćemo defitivino opravdati. Svojim pristupom želimo svim budućim korisnicima naših usluga pokazati da smo pouzdan i kvalitetan partner.

quality guaranteed

Brendovi u Net Office-u